Makelaardij Verdonk

Kan een grindvloer in de tuin?

Kan een grindvloer in de tuin?

Geplaatst op

Als we aan een grindvloer denken, denken we vaak aan de vloer die binnen gelegd wordt. De grindvloer is een vloer die bestaat uit verschillende kleine korreltjes die zijn verbonden aan elkaar door epoxyhars. Het is een gekende vloer voor binnen omdat de vloer erg gemakkelijk is in onderhoud en duurzaam, maar zelfs buiten kan je deze vloer leggen.

Een grindvloer kan dus niet alleen binnen, maar ook buiten worden gelegd. Zo zien we grindvloeren buiten vaak terug rondom het huis. Denk hierbij aan een terras of een balkon. De grindvloer buiten heeft een erg mooie uitstraling en is heel handig in onderhoud. De vloer gaat vele jaren mee zonder dat je er veel aan moet doen.

Grindvloeren komen in verschillende kleuren. Hierdoor kun je je vloer personaliseren zodat het een unieke uitstraling krijgt. Je kunt niet alleen de kleur kiezen, maar vaak heb je ook keuze in korreldikte en de verdere afwerking.

Zoals hierboven vermeld, heeft de grindvloer buiten niet veel onderhoud nodig. Het volstaat om één of twee keer per jaar de vloer eens schoon te maken. Bij deze schoonmaak gebruik je het beste alleen water en zeep.

Een bijkomend voordeel is dat je vele minder onkruid hebt bij een grindvloer in vergelijking met kasseien of andere stenen. Tussen deze stenen groeit vaak veel onkruid en mos dat je weer moet verwijderen met verschillende middeltjes of handenarbeid. Dit is bij de grindvloer niet het geval. De grindvloer is een naadloze vloer die ook geen scheuren of groeven heeft. Hierdoor kan er geen onkruid groeien. Verder zorgt de naadloze afwerking voor een stijlvolle en unieke uitstraling.

Heb je graag een uniek terras aan je huis waar je niet veel onderhoud aan hebt? Dan is de grindvloer een geschikte keuze voor jou.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden