Makelaardij Verdonk

Woningwaarde verhogen: blokhut met veranda

blokhut veranda

Woningwaarde verhogen: blokhut met veranda

Geplaatst op

Een relatief simpele waardeverhoging van jouw woning is deze uitbreiden met een blokhut plus veranda. Bovendien kan je hier zelf ook nog de vruchten van plukken! Een blokhut gebruik je namelijk niet alleen voor opslag, maar is ook een perfecte manier om van de tuin te genieten. Ook zou je er bijvoorbeeld een thuiskantoor of logeerkamer van kunnen maken. Je kan ervoor kiezen om deze zelf te bouwen, maar je kan hem ook simpelweg online bestellen. Door leuke extra’s kan je deze helemaal maken zoals je wilt: niets is te gek!

Blokhut met veranda

Een blokhut met veranda is de perfecte manier om het gehele jaar door te kunnen genieten van de tuin. De veranda zorgt tijdens de zomer voor bescherming tegen de zon en tijdens de herfst voor bescherming tegen de regen. Als het kouder wordt kun je een heater overwegen, zodat je altijd lekker warm zit. Door een dakraam te installeren is er ook genoeg natuurlijk licht binnen in de blokhut.

Blokhut stylen

Je kunt de blokhut stylen naar jouw eigen smaak, door bijvoorbeeld een loungeset of buitenkleed te plaatsen. Ook zou je een kacheltje kunnen plaatsen of sfeerverlichting ophangen om het knus en gezellig te maken. Het is wel verstandig om de blokhut zelf neutraal te houden, zodat hij makkelijk eigen gemaakt kan worden door eventueel volgende bewoners. Een knalgele blokhut valt bijvoorbeeld niet bij iedereen in de smaak.

Duurzame blokhut

Maak de blokhut nog beter door deze goed te verduurzamen. Het makkelijkste is om deze goed te isoleren. Hierdoor heb jij, of de nieuwe bewoners, veel mogelijkheden waarvoor de blokhut gebruikt kan worden. Er kan bijvoorbeeld een logeerplek of een thuiskantoor van gemaakt worden. Het is ook verstandig om het hout van de blokhut te impregneren, zodat deze lang mee gaat. Dit kan je zelf doen of laten doen. Als er ramen in de blokhut zitten zou je hier dubbel glas in kunnen laten plaatsen. Op deze manier kan er jaren van de blokhut genoten worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden